Ontwerpen die leiden tot waardecreatie

Bij RensenDriessen staan uw wensen centraal. De technische ontwerpfase wordt voorafgegaan aan een verkenningsfase waarin de kunst om te luisteren voorop staat. Wat we in deze fase doen is simpel maar cruciaal: aandachtig luisteren, overleggen en uw wensen interpreteren om u te helpen het best denkbare schip voor uw onderneming te bedenken. Dat is het schip dat we gaan ontwerpen. Iedere dag werken we aan het overtreffen van uw verwachtingen op kwaliteit, levertijd, ontwerp, onderhoudskosten, en verkoopwaarde.

Ons in-house ontwerpteam is ijzersterk in het tailor-made ontwerpen, berekenen en engineeren van binnenvaartschepen tot in het laatste detail. En als er bestaand ontwerp is dat aan al uw wensen voldoet, dan zijn wij ook uw partner.

Van volledig tailor-made tot deels of volledig gestandaardiseerd, we leveren u een schip dat past bij uw specifieke behoefte. Onze innovatiedrang komt tot uiting in de vooruitstrevende technologieën en ontwerpoplossingen die we met succes toepassen. Die zorgen voor een zeer positieve klantervaring en optimale efficiency. En dat alles leidt uiteindelijk tot waardecreatie.

Innovatieve Scheldehuid biedt optimale impactweerstand

De Scheldehuid in onze tankschepen is een voorbeeld van onze innovatiedrang. De Scheldehuid biedt betere bescherming bij een aanvaring in de flank. Dit is de nieuwe manier om constructies te bouwen met een optimale impactweerstand. Het transport wordt daarmee veiliger en tankers met een Scheldehuid mogen grotere ladingtanks inbouwen.

Meer over innovatie