De RensenDriessen Standaard

Iedere dag werken we aan het waarmaken en overstijgen van de behoefte van onze klant. Dat noemen we onze RensenDriessen Standaard. U kunt de zorg rondom de bouw van uw schip aan ons overlaten. Wij garanderen u kwaliteit en levertijd, wat er ook gebeurt.

Wij zijn scheepsbouwers, en wat ons onderscheidt van anderen is dat we werf-onafhankelijk zijn. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbaarheid in de markt, kiezen we de werf die ons in staat stelt het beste schip voor u te bouwen. Door de jaren heen hebben we relaties opgebouwd met verschillende scheepswerven in Nederland en in het buitenland.

Als partners werken we samen naar het gezamenlijke einddoel: onze klant in staat stellen zijn bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Onze teams in Zwijndrecht en Gdynia (Polen) werken zij aan zij met de geselecteerde werf en bieden u een aanspreekpunt, perfecte service, en uiteindelijk uw eigen tailor-made schip gebouwd volgens de RensenDriessen Standard.

Uw behoeften, uw schip gerealiseerd volgens onze bewezen RensenDriessen Standaard.

Typen & Modellen

RensenDriessen heeft de beschikking over de meest uiteenlopende ontwerpen van binnenvaartschepen. RensenDriessen heeft zich bekwaamd in het ’tailor made’ ontwerpen, berekenen en engineeren van binnenvaartschepen.

Typen & Modellen

Hoe wij werken

Voor ieder schip dat in aanbouw is hebben we fulltime toegewijde bouwbegeleiding beschikbaar. Dat is hoe we de hoge RensenDriessen Standaard-kwaliteit garanderen in ons bouwproces.

Hoe wij werken

Referenties

RensenDriessen heeft op grond van haar vakmanschap, visie en innovatiekracht, ruim 1022 schepen opgeleverd aan haar klanten. Met gepaste trots presenteren wij onze referenties.

Referenties