We zijn er voor u

RensenDriessen is uw aanspreekpartner voor bemiddeling, aankoop, en financiering van bestaande schepen. Ons scheepsaanbod bestaat uit drogeladingschepen, tankschepen, passagiersschepen en pontons. Ons netwerk omspant heel Europa, inclusief alle tien Donaulanden.

Wij zijn er voor u

U kunt niet alleen rekenen op ons uitgebreide netwerk, ervaring, en kennis, maar vooral op ons. Wij zijn er immers voor u. Het is onze trots om u de beste oplossing te bieden. Samen vinden we het juiste schip, met het juiste financieringsschema. Door onze samenwerking met verschillende nationale en internationale scheepsmakelaars heeft u een bijzonder breed aanbod van schepen tot uw beschikking.

Makelaarsteam

Wim Driessen, Edwin Diepeveen, en Twan de Goeij (gecertificeerd EMCI scheepsmakelaars) zijn al geruime tijd actief op de markt van bestaande binnenvaartschepen, zowel binnen als buiten Nederland. Met ons netwerk bereiken we nagenoeg alle takken van de binnenscheepvaart.

Diensten

Hoe we werken

Dit kunt u van ons verwachten: up-to-date en diepgaande marktkennis, een zeer uitgebreid internationaal netwerk en integriteit.

Onze diensten

Scheepsaanbod

Bekijk het actuele scheepsaanbod van RensenDriessen.

Scheepsaanbod

Verkocht

Bekijk het overzicht van verkochte schepen.

Verkochte schepen