Ontwerpers, bouwers en makelaars

Wij zijn RensenDriessen-bouwers, ontwerpers, en makelaars van binnenvaartschepen. Samen maken we het verschil. Voor u.

RensenDriessen zijn ontwerpers, bouwers en makelaars. En we zijn er voor u. Ons doel is iedere dag het beste bieden en zo veel mogelijk waarde toevoegen voor onze klant. Wij begrijpen welke uitdagingen u tegenkomt op het pad naar groei en duurzaam succes. Iedere onderneming en iedere situatie vergt zijn eigen specifieke oplossing. En dat is waar waardecreatie voor ons om gaat: onze klant in staat stellen om met onze schepen zijn doelstellingen waar te maken.

Opgericht in 1980 in Zwijndrecht, op een steenworp afstand van Rotterdam en nog steeds onze thuisbasis, bouwen we al drie decennia schepen. We hebben de pieken en dalen van de markt gezien. En met tot nu toe 1022 gebouwde schepen kunnen we wel zeggen dat we weten hoe we de steeds veranderende marktdynamiek en klantvraag optimaal bedienen.

Nauw samenwerken

Wij weten hoe belangrijk een schip is dat perfect past bij het doel. Grenzen verleggen, de nieuwste technologieën ontwikkelen en ontwerpoplossingen die u de voorsprong geven is waar wij iedere dag voor gaan. We begrijpen het hart van uw onderneming en creëren binnenscheepvaartsoplossingen die uw onderneming verder brengen en uw productiviteit, efficiency, en winstgevendheid verbeteren. Door nauw samen te werken met onze klant ontwerpen we toekomstbestendige schepen die doen wat ze moeten doen.

Nauw samenwerken betekent partners zijn. Bij RensenDriessen geloven we in echt partnerschap, gebaseerd op persoonlijk vertrouwen. Dat is hoe we onze schepen en bedrijf gebouwd hebben en hoe we ze blijven bouwen, samen met ons team en met u.

Onze missie

In de veeleisende marktcondities van vandaag zien wij onze rol in deze wereld zeer helder. Wij stellen binnenvaartondernemingen in staat de schepen te gebruiken die zij nodig hebben om hun langetermijn bedrijfsdoelen waar te maken. Bij alles wat we doen stellen we de klant en de klantvraag centraal vanaf onze slimme ontwerpen tot support na de oplevering; iedere stap die we zetten. We doen dit door onze manier van samenwerken en partnerrelaties met onze klant, leverancier, en collega. En daar waar nodig bieden we tailor-made scheepsbouwoplossingen.

Op basis van onze prestaties van de voorbije jaren staan RensenDriessen-schepen bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. En we werken iedere dag om de RensenDriessen Standaard te evenaren en te overtreffen.

Onze visie

We deinzen er niet voor terug om grote doelen te stellen. Ons doel is om de maatstaf te worden voor kwaliteit en waarde creatie in de nichemarkt van binnenscheepvaartontwerp, -bouw, en -makelaardij. Met onze waarden als kompas bereiken we succes door innovatie en dagelijks het allerbeste te bieden, met een sterke focus op de behoeften van onze klant. Wij beschouwen uw vraag vanuit uw volledige bedrijfssituatie en anticiperen daarmee op uw behoeften.

Het RensenDriessen team